Inschrijven

Diëtiste

Ieder persoon wil gezond, fit en oud(er) worden, maar ieder persoon is uniek en heeft advies op maat nodig. Wij vinden het belangrijk dat jij je comfortabel en op je gemak voelt en hebben nu een diëtiste in huis die staat voor professionele en persoonlijke begeleiding! Michelle Vrij is diëtiste en leefstijlcoach, geeft advies op maat en begeleid je naar je doel op het gebied van voeding en leefstijl.

 

Michelle is van mening dat gezonde voeding een belangrijk middel is om ziektes te voorkomen en gezond, fit en oud(er) te worden. Voeding, beweging, ontspanning en andere leefstijlfactoren worden steeds vaker preventief ingezet om ziektes en nadelige gezondheidseffecten te voorkomen. Daarnaast is voeding belang om te herstellen van aandoeningen en ziektes.

 

Afspraak maken?

Elke vrijdag is Michelle te vinden op haar praktijk bij Cardio Fitness Beverwijk. Bel of mail met Michelle voor een afspraak of voor meer info.

 

Email: info@mvdietist.nl

Telefoon: 06-30415044

Website: www.mvdietist.nl 

 

Michelle vrij is afgestudeerd en officieel diëtist, een beschermde titel in de gezondheidszorg (wet BIG). Daarnaast is ze geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Shoot 2 - Foto 20

Adres

Cardio Fitness Beverwijk
Parallelweg 128G
1948 NN Beverwijk

Contact

Telefoon 0251-218437
info@cardiofitnessbeverwijk.nl

Openingstijden

24 uur 7 dagen per week

Volg ons

© Copyright Cardio Fitness Beverwijk 2019